Ruokalahjakorttikampanja

Monet tuusulalaiset perheet ovat kohdanneet vaikeuksia kasvaneiden ruokamenojen, lomautusten ja irtisanomisten takia. MLL Etelä-Tuusulan yhdistys on miettinyt uusia tapoja auttaa lapsiperheitä koronaviruksen aiheuttamana poikkeusaikana. Käynnistämme Tuusulan kunnan sosiaalitoimen, K-Market Lahelan ja K-Market Sahankulman kanssa yhteistyössä ruokalahjakorttikampanjan. 

Jos haluat auttaa, osta K-Market Lahelasta tai K-Market Sahankulmasta K-lahjakortti ja jätä se kassalle. Perheelle suunnattu tuki kanavoidaan Tuusulassa sosiaalihuoltolain mukaisen perhesosiaalityön ja perhetyön kautta avun tarpeessa oleville perheille. Minimisumma, jolla voit osallistua, on 10€. Lahjakorteilla ei voi ostaa tupakka- eikä alkoholituotteita. Lisätietoja kampanjasta voit kysyä osoitteesta mll.etelatuusula(at)gmail.com.

Kampanja on käynnissä toistaiseksi ja se on suunnattu auttamaan koronaepidemian koskettamia perheitä. Monella perheellä taloudellinen ahdinko alkaa vasta vähitellen näyttäytyä ja sosiaalitoimesta kerrotaan, että jokainen ruokalahjakortti löytää varmasti tarvitsijan.

Kiitos avustasi!

Kuva: Matti Matikainen