Suojatiepäivystys

Suurkiitos kaikille suojatiepäivystykseen osallistuneille - hienoa, että olitte mukana turvaamassa oppilaiden ensimmäisten koulupäivien koulumatkaa!

Tervetuloa kiitoskahville maanantaina 26.8. klo 18-19 välisenä aikana Tuusulan kirjaston Einari-kokoustilaan. Iloisiin tapaamisiin!

MLL Etelä-Tuusulan paikallisyhdistys osallistuu jälleen syksyllä 2019 kouluvuoden alkaessa vapaaehtoisten voimin suojatiepäivystykseen. Mukana tempauksessa on tuttuun tapaan Lions Club Tuusula ja uutena yhteistyökumppanina Kjt Haukat.

Vapaaehtoiset päivystävät aamuisin heijastinliivit yllään koulujen läheisyydessä. Tarkoituksena on kiinnittää aamukiireessä ajavien autoilijoiden sekä tiellä liikkujien huomio ja varmistaa lasten turvallinen kadun ylitys tarvittaessa vaikka saattamalla. Tarkoitus on löytää päivystäjiä ainakin koulujen aloitusviikon päiville; eli torstaiksi 8.8 ja perjantaiksi 9.8.

Etelä-Tuusulan alueella pyrimme löytämään vapaaehtoisia suojatiepäivystäjiä ainakin seuraavien koulujen läheisyyteen:

• Riihikallion koulu
  • Hyökkälän koulu
  • Kirkonkylän koulu
  • Mikkolan koulu
  • Rusutjärven koulu

Jos haluat osalllistua suojatiepäivystykseen yllä mainittujen tai jonkin muun Etelä-Tuusulan koulun läheisyydessä, niin laita viestiä osoitteeseen mll.etelatuusula(at)gmail.com, niin mietimme yhdessä sopivan päivystyspaikan ja -ajan!

Osallistuminen vie aikaa vain puoli tuntia ja vastineeksi saat hyvän mielen. Tämä Koulutien turvaajat -kampanja toteutetaan yhteistyössä Nordea Henkivakuutuksen kanssa.