Suojatiepäivystys

Suurkiitos kaikille suojatiepäivystykseen osallistuneille - hienoa, että olitte mukana turvaamassa oppilaiden ensimmäisten koulupäivien koulumatkaa!

MLL Etelä-Tuusulan paikallisyhdistys osallistuu jälleen syksyllä 2020 kouluvuoden alkaessa vapaaehtoisten voimin suojatiepäivystykseen. Mukana tempauksessa on tuttuun tapaan Lions Club Tuusula.

Vapaaehtoiset päivystävät aamuisin heijastinliivit yllään koulujen läheisyydessä. Tarkoituksena on kiinnittää aamukiireessä ajavien autoilijoiden sekä muiden tiellä liikkujien huomio ja varmistaa lasten turvallinen tien ylitys. Päivystämme koulujen aloitusviikolla eli keskiviikosta 12.8. alkaen.

Etelä-Tuusulan alueella pyrimme löytämään vapaaehtoisia suojatiepäivystäjiä ainakin seuraavien koulujen läheisyyteen:

• Riihikallion koulu
  • Hyökkälän koulu
  • Kirkonkylän koulu
  • Mikkolan koulu
  • Rusutjärven koulu

Jos haluat osalllistua suojatiepäivystykseen yllä mainittujen tai jonkin muun Etelä-Tuusulan koulun läheisyydessä, niin laita viestiä osoitteeseen mll.etelatuusula(at)gmail.com, niin mietimme yhdessä sopivan päivystyspaikan ja -ajan!

Osallistuminen vie aikaa vain puoli tuntia ja vastineeksi saat hyvän mielen. Tämä Koulutien turvaajat -kampanja toteutetaan yhteistyössä Nordea Henkivakuutuksen kanssa.