Lämmintä ja mukavaa kesää jäsenistölle ja muillekin sivuilla piipahtaneille! :)
Alle koulu-ikäisten kevätkipitys ja ulkoilupäivä on taas pian käsillä, Tervetuloa koko perheen voimin liikkumaan ja kannustamaan pieniä juoksijoita!
MLL:n valtakunnallinen kevätkeräys on alkanut. Voit osallistua lipaskeräykseen seuraavissa Hyrylän liikkeissä: Hiushuone Va-lo:ssa (Kauppatie 7) ja lastentarvikekirppis Murulassa (Kaupparaitti 3) ja Viva! Wellness Clubilla (Moukarinkuja 2). Keräystuotto ohjataan paikallisen tukioppilastoiminnan tukemiseen. Tempaisimme jo S-marketilla lauantaina 9.4 klo 11-14; paikalliset tukioppilaat toimivat tuolloin lipaskerääjinä ja MLL:n aktiivit olivat paikalla kertomassa paikallistoiminnasta lapsiperheiden hyväksi ja iloksi. Lämmin kiitos tukioppilaille ja kaikille lahjoituksia tehneille!
Gym4Kids tarjoaa MLL:n Hyrylän jäsenille -10%:n alennuksen lasten jumppien kausimaksuista. Katso lisätiedot ja muut jäsenedut:
Viattomien lasten päivän kynttiläkirkko koko perheelle. Tule sytyttämään toivon kynttilä ja viettämään hetki joulun sanoman äärellä. Paijalan kappeli, Paijalannummentie 11, 04300 Tuusula
Katso lisätiedot tapahtumat - liikuntavuorot sivulta.