Ajankohtaista

Perhekeskus Myötätuulessa kokoonnutaan syksyllä kaksi kertaa vanhemmuuteen, parisuhteeseen ja koko perheen vuorovaikutukseen liittyvien teemojen äärelle. Kaikille perheille avoimet kokoontumiset ke 7.10 ja ke 4.11. klo 18-19.30 kahvikupposen ja pienen iltapalan kera. Tervetuloa!
Naisten sählykausi aloitetaan 30.8. Katso lisätietoja toiminta - liikuntavuorot alta.
Keskiviikkona 12.8. Tuusulassa koulunsa aloittaa noin 540 uutta ensimmäisen luokan oppilasta ja koulutaivaltaan jatkaa 5000 isompaa oppilasta ja opiskelijaa. Etelä-Tuusulan alueella järjestämme 12.-14.8. suojatiepäivystyksen Ruotsinkylän, Kirkonkylän, Riihikallion ja Hyökkälän koulun läheisyydessä. Tule mukaan!
Perinteinen Kevätliikahdus-tapahtuma järjestettiin Riihikallion koulun urheilukentällä ja pururadalla lauantaina 23.5. Sateen uhkasta huolimatta paikalle saapui juoksijoita runsain joukoin ja kastumiselta vältyttiin. Kaikki osallistujat pääsivät onnellisesti maaliin.
Kevätilo-keräyksellä tukea paikalliseen tukioppilastoimintaan ja MLL:n avoimelle perhekahvilalle
Kevätkokous (21.4.2015)
Yhdistyksen kevätkokous pääkirjaston kokoushuone Einarissa 21.4.2015 klo 18. Tervetuloa!
Naisten sählyvuoro sunnuntaisin klo 17-18 Hyökkälän ala-asteen salissa (F-ovi). Ensimmäinen tutustumiskerta on kaikille maksuton. Jatkossa jäsenet pääsevät ilmaiseksi, muilta maksu on 5 e/kerta. ILMOITTAUDU ensi sunnuntain sähläilyyn tekstarilla 0400 924050. Samasta numerosta vastaamme lisäkysymyksiin.