Ajankohtaista

MLL Hyrylän paikallisyhdistyksen syyskokous pidetään lauantaina 31.10.2015 klo 13 Mikkolan koululla (Pähkinämäentie 215)
Perhekeskus Myötätuulessa kokoonnutaan syksyllä kaksi kertaa vanhemmuuteen, parisuhteeseen ja koko perheen vuorovaikutukseen liittyvien teemojen äärelle. Kaikille perheille avoimet kokoontumiset ke 7.10 ja ke 4.11. klo 18-19.30 kahvikupposen ja pienen iltapalan kera. Tervetuloa!
Naisten sählykausi aloitetaan 30.8. Katso lisätietoja toiminta - liikuntavuorot alta.
Keskiviikkona 12.8. Tuusulassa koulunsa aloittaa noin 540 uutta ensimmäisen luokan oppilasta ja koulutaivaltaan jatkaa 5000 isompaa oppilasta ja opiskelijaa. Etelä-Tuusulan alueella järjestämme 12.-14.8. suojatiepäivystyksen Ruotsinkylän, Kirkonkylän, Riihikallion ja Hyökkälän koulun läheisyydessä. Tule mukaan!
Perinteinen Kevätliikahdus-tapahtuma järjestettiin Riihikallion koulun urheilukentällä ja pururadalla lauantaina 23.5. Sateen uhkasta huolimatta paikalle saapui juoksijoita runsain joukoin ja kastumiselta vältyttiin. Kaikki osallistujat pääsivät onnellisesti maaliin.
Kevätilo-keräyksellä tukea paikalliseen tukioppilastoimintaan ja MLL:n avoimelle perhekahvilalle
Kevätkokous (21.4.2015)
Yhdistyksen kevätkokous pääkirjaston kokoushuone Einarissa 21.4.2015 klo 18. Tervetuloa!