Ajankohtaista

Syksyn viimeisellä kerralla iltaperhekahvilassa tiistaina 4.12. klo 17.30-19 lauletaan joululauluja ja maistellaan joulupuuroa. Tervetuloa!
Iltaperhekahvila jatkuu Klaavonkalliossa tiistaisin parittomilla viikoilla alkaen ti 28.8. klo 17.30-19.00.
Uusia muskariryhmiä ja uusi muskaripaikka ensi kaudelle
MLL Etelä-Tuusulan paikallisyhdistys osallistuu jälleen syksyllä 2018 kouluvuoden alkaessa Koulutien turvaajat-kampanjaan eli suojatiepäivystykseen. Etsimme vapaaehtoisia päivystäjiä ainakin koulujen aloitusviikon päiville eli torstaiksi 9.8 ja perjantaiksi 10.8. Etelä-Tuusulan koulujen läheisyyteen.
Uusia jäsenetuja (27.2.2018)
KUT tarjoaa jäsenhintaisia ennakkolippuja Mimmi lehmä ja Varis -kevätesityksiin Krapin Pajalla Tuusulassa. Kehokulma tarjoaa jäsenalennuksen 45 min hierontaan.