Tauko jatkuu syksylläkin koronatilanteen takia
Tule mukaan turvaamaan lasten koulutietä. Päivystämme koulujen läheisyydessä olevien suojateiden varressa muistuttaen autoilijoita pienten koululaisten mukaan tulosta katukuvaan. Jos sinulta liikenee puolisen tuntia aikaa, vaikkapa vain yhtenä aamuna tärkeälle asialle, ilmoittaudu mukaan vapaaehtoisjoukkoon!
Kevään Säbäsunnuntait jatkuvat 12.1.2020 alkaen Tuusulan urheilukeskuksen salibandyhallilla, osoitteessa Kilpailukuja 4, 04300 Tuusula. Tervetuloa mukaan!
Huhti-toukokuussa 2019 MLL:n jäseneksi liittyneiden kesken arvotaan kaksi kappaletta Viking Linen lahjakorttia.
Uusia jäsenetuja (27.2.2018)
KUT tarjoaa jäsenhintaisia ennakkolippuja Mimmi lehmä ja Varis -kevätesityksiin Krapin Pajalla Tuusulassa. Kehokulma tarjoaa jäsenalennuksen 45 min hierontaan.
Kiinnostaako keikkailu MLL:n lastenhoitajana? Nyt mahdollisuus lähialueella käydä edullinen hoitajakurssi.