Etelä-Tuusulan paikallisyhdistys ry

Ajankohtaista

MLL Etelä-Tuusulan paikallisyhdistys osallistuu jälleen syksyllä 2018 kouluvuoden alkaessa Koulutien turvaajat-kampanjaan eli suojatiepäivystykseen. Etsimme vapaaehtoisia päivystäjiä ainakin koulujen aloitusviikon päiville eli torstaiksi 9.8 ja perjantaiksi 10.8. Etelä-Tuusulan koulujen läheisyyteen.
Uusia jäsenetuja (27.2.2018)
KUT tarjoaa jäsenhintaisia ennakkolippuja Mimmi lehmä ja Varis -kevätesityksiin Krapin Pajalla Tuusulassa. Kehokulma tarjoaa jäsenalennuksen 45 min hierontaan.
MLL Etelä-Tuusulan sunnuntaisäbä käynnistyy 21.1.2018 klo 14-15. Lapset voivat tulla tutustumaan salibandyyn leppoisasti tutun aikuisen kanssa FC Tuusulan valmentajien ohjaamana. Iloista sunnuntaisäbää on tarjolla kerran kuussa.
Yhdistyksen syyskokous pidetään Klaavonkalliossa Perhekeskus Myötätuulessa.
Kylämummeille ja -vaareille (lukumummit ja -vaarit) 20.10.2017 klo 13-15.30 tarkoitettu koulutus jouduttiin valitettavasti perumaan vähäisen osallistujamäärän vuoksi.