Etelä-Tuusulan paikallisyhdistys

Ajankohtaista

Kylämummeille ja -vaareille (lukumummit ja -vaarit) 20.10.2017 klo 13-15.30 tarkoitettu koulutus jouduttiin valitettavasti perumaan vähäisen osallistujamäärän vuoksi.
Ensi viikolla on valtakunnallinen satuviikko.
Haluatko antaa aikaasi lapsille? Toivotko elämääsi lisää iloa? Koulutus uusille Kylämummeille ja -vaareille 20.10.2017 klo 13-15.30. Tervetuloa!
Suojatiepäivystäjien tapaaminen ja -kahvit pidetään Klaavonkallion perhekeskuksessa ensimmäisen iltaperhekahvilan yhteydessä.
ltaperhekahvila on avoin ja rento kohtaamispaikka kaikille lapsiperheille. Kahvilassa voi tutustua muihin lapsiperheisiin ja viettää mukavan iltahetken lasten kanssa. Kahvista ja iltapalasta peritään 1 €/perhe
Kurssi on tarkoitettu henkilöille, joilla on mahdollisuus jatkossa toimia keikkailevana MLL:n lastenhoitajana. Kurssilaisen alaikäraja on 15 vuotta.
Starttaamme elokuussa Uudellamaalla koulujen alkaessa Koulutien turvaajat -kampanjan, joka toteutetaan yhteistyössä Nordea Henkivakuutuksen kanssa. Vapaaehtoiset koulutien turvaajat päivystävät heijastinliivit yllään koulujen läheisyydessä lasten saapuessa kouluun.
Tervetuloa mukaan muskareiden syyskaudelle! Syyskausi starttaa elokuun viimeisellä viikolla. Paikka on vaihdettu Väinölän päiväkodille, Hyrylän keskustassa. Tarkemmat tiedot ja ilmoittautumisohjeet Toiminta-valikon alla Muskari-sivustolla. Tervetuloa mukaan niin vanhat kuin uudetkin kävijät!
RSS ATOM