Etelä-Tuusulan paikallisyhdistys

Yhdistyksen syyskokous pidetään Klaavonkalliossa Perhekeskus Myötätuulessa.
Kylämummeille ja -vaareille (lukumummit ja -vaarit) 20.10.2017 klo 13-15.30 tarkoitettu koulutus jouduttiin valitettavasti perumaan vähäisen osallistujamäärän vuoksi.
Ensi viikolla on valtakunnallinen satuviikko.
Haluatko antaa aikaasi lapsille? Toivotko elämääsi lisää iloa? Koulutus uusille Kylämummeille ja -vaareille 20.10.2017 klo 13-15.30. Tervetuloa!
Suojatiepäivystäjien tapaaminen ja -kahvit pidetään Klaavonkallion perhekeskuksessa ensimmäisen iltaperhekahvilan yhteydessä.
ltaperhekahvila on avoin ja rento kohtaamispaikka kaikille lapsiperheille. Kahvilassa voi tutustua muihin lapsiperheisiin ja viettää mukavan iltahetken lasten kanssa. Kahvista ja iltapalasta peritään 1 €/perhe
Kurssi on tarkoitettu henkilöille, joilla on mahdollisuus jatkossa toimia keikkailevana MLL:n lastenhoitajana. Kurssilaisen alaikäraja on 15 vuotta.
Starttaamme elokuussa Uudellamaalla koulujen alkaessa Koulutien turvaajat -kampanjan, joka toteutetaan yhteistyössä Nordea Henkivakuutuksen kanssa. Vapaaehtoiset koulutien turvaajat päivystävät heijastinliivit yllään koulujen läheisyydessä lasten saapuessa kouluun.