Tietoa yhdistyksestä

Mannerheimin Lastensuojeluliitto on avoin kansalaisjärjestö, jonka toiminta perustuu vapaaehtoistyöhön. Se on lapsiperheiden oma etujärjestö, jonka osastot ympäri Suomen toimivat juuri oman asuinalueensa lasten, nuorten ja perheiden hyväksi. Tätä periaatetta noudattaen Hyrylän paikallisyhdistys ry on perustettu 1971. Yhdistyksen nimi muuttui Etelä-Tuusulan paikallisyhdistykseksi tammikuussa 2016. Jäseniä yhdistyksessämme on noin 300.

Yhdistyksemme toimii toiminta-alueemme Etelä-Tuusulan lasten ja nuorten hyväksi. Järjestämme lapsiperheille monen tyyppistä toimintaa. Vakituisia palveluitamme on perhekahvilatoiminta, muskari sekä turvavälinevuokraus. Lisäksi järjestämme vuosittain erilaisia tapahtumia, muun muassa Kevätliikahdus -liikuntatapahtuman ja lasten teatteri- tai konserttitapahtuman. Otamme mielelämme vastaan uusia ideoita toiminnasta, jota alueella kaivattaisiin.