Jäsenyys

MLL:n jäsenyys on helppo tapa osoittaa, että olet pienen puolella. MLL puolustaa lapsen oikeuksia, auttaa ja tukee perheitä arjessa, järjestää hauskaa tekemistä kaikenikäisille sekä tarjoaa mielekästä vapaaehtoistyötä lasten ja perheiden kanssa.

Liity MLL Etelä-Tuusulan paikallisyhdistyksen jäseneksi!

Paikallisyhdistyksemme jäsenmaksu on  25 euroa/vuosi. Liity jäseneksi netissä ja voit maksaa jäsenmaksun heti verkkopankissa tai tilata jäsenmaksulaskun sähköpostiisi.

Saat neljä kertaa vuodessa ilmestyvän Lapsemme-lehden kotiisi sekä lukuisia jäsenetuja. MLL:n valtakunnalliset jäsenedut löydät liiton nettisivuilta.

Paikallisina jäsenetuina saat alennuksia paikallisyhdistyksemme muskarimaksuista ja tiettyjen tapahtumien osallistumismaksuista. Jäsenetua myöntävät myös lastenvaatekirppis Murula ja vaatelainaamo Vaatepuu, Viva! Wellness Club, Hiushuone Va-Lo, Kehokulma sekä Keski-Uudenmaan teatteri kevät/kesänäytelmästään Mimmi lehmä ja varis 2018. (lue lisää MLL Etelä-Tuusulan jäsenedut).

Paikallisyhdistyksen kannatusjäsenmaksu on 100 euroa.