MLL Etelä-Tuusulan jäsenedut

 

Gym4Kids

Gym4Kids tarjoaa perheen pienimmille lapsille (2-6v) temppujumppaa Tuusulassa Amerin vanhalla tupakkatehtaalla. Meillä jumpataan pienissä ryhmissä (max. 8 lasta) opetellen voimistelun alkeita, nauttien liikumisesta ja temppuillen temppuradoilla. Juhlatilassamme voit myös järjestää lasten syntymäpäiviä temppuillen tai muulla teemalla. 

Gym4Kids tarjoaa MLL:n Etelä-Tuusulan paikallisyhdistyksen jäsenille -10%:n alennuksen lasten jumppien kausimaksuista. Edun saa voimassaolevaa jäsenkorttia näyttämällä. Katso lisää Gym4Kids'in facebook -sivuilta.

Gym4Kids sijaitsee osoitteessa Amerintie 1.

 

Viva! Wellness Club 

VivaClub tarjoaa monipuolisia liikunta- ja hyvinvointipalveluja naisille. Jäsenenä saat ryhmäliikuntatuntien (mm. spinning) ja valoisan kuntosalin lisäksi lastenhoitopalveluden ja infrapunasaunojen käyttömahdollisuuden.

Liittyessään asiakkaaksi MLL Etelä-Tuusulan jäsen saa normaalihintaisesta avausmaksusta -50 % ja harjoittelumaksusta -10 %. Etu edellyttää MLL Etelä-Tuusulan jäsenkortin näyttämistä. Etua ei voi yhdistää muihin VivaClubin  tarjouksiin eikä jo alennettuihin hintoihin. Tarkemmat tiedot jäsenedusta VivaClubista!

Lue lisää VivaClubista nettivivuilta www.vivaclub.fi/

VivaClub sijaitsee osoitteessa Moukarinkuja 2.

 

 

Hiushuone Va-Lo

Hiushuone Va-Lo tarjoaa kaikki parturi-kampaamopalvelut kotimaisilla, tuoksuttomilla tai hypo-tuoksuisilla tuotteilla. Pienimmille asiakkaille Va-Lossa löytyy ihana retrotyylinen kilpa-auto -lastenistuin. Va-Lossa on erittäin edulliset lasten leikkuuhinnat.

Va-Lo tarjoaa MLL Etelä-Tuusulan jäsenille aikuisten (eli yli 11 vuotiaiden) normaalihintaisista leikkaus- ja väripaketeista -10 % alennuksen. Edun saa voimassaolevaa jäsenkorttia näyttämällä. 

Katso lisää Va-Lon nettisivuilta hiushuonevalo.fi

Va-Lo sijaitsee osoitteessa Kauppatie 7.

 

Murula

Lastenvaatekirppis MURULA antaa MLL Etelä-Tuusulan jäsenille vuokra-ajan jatkoksi yhden extramyyntipäivän. Edun saa jäsenkorttia näyttämällä ja edusta tulee mainita varausta tehdessä. Etua ei voi yhdistää muihin tarjouksiin.

Ja jos et vielä tiedä mikä MURULA on, käypä ihastelemassa MURULAN facebook -sivuja: www.facebook.com/omamuru . MURULASSA on lastenvaate- ja lastentarvikekirppiksen lisäksi myynnissä mm. askartelutarvikkeita sekä MURULAn omia herkkukoruja. Lisäksi MURULAssa on käsintekijöiden puoti.

Murula sijaitsee osoitteessa Kaupparaitti 3.

 

Vaatepuu

Vaatepuu on keski-uusimaalaisten naisten yhteinen designvaatekaappi, mistä voi jäsenmaksua vastaan lainata suomalaisten suunnittelijoiden vaatteita ja asusteita arki- ja juhlakäyttöön. Vaatteita löytyy eniten S-L kokoisille, minkä lisäksi lainattavissa on koruja, kenkiä, huiveja, laukkuja ja päähineitä. Suurimman osan vaatteista voi myös halutessaan lunastaa itselleen. 

Vaatepuun jäsenyys maksaa 100€/puoli vuotta. MLL Etelä-Tuusulan jäsenkortilla saa normaalihinnasta 10% alennuksen. Jäsenet voivat lainata kahden viikon ajaksi aina kaksi tuotetta kerrallaan. Vaatteet ja asusteet palautetaan huollettuna takaisin yhteiseen vaatekaappiin. Palautuksen yhteydessä voi taas lainata kaksi uutta tuotetta jne...

Vaatepuu on auki torstaisin klo 16-19 osoitteessa: Sibeliuksenkatu 8, 04400 Järvenpää.

Lue lisää Vaatepuun facebook-sivuilta  www.facebook.com/vaatepuu ja blogista: vaatepuu.wordpress.com

 

           Keski-Uudenmaan teatteri KUT

KUT tarjoaa 3.7 - 20.8.2017 ohjelmistossa olevasta koko perheen näytelmästä Mimmi-lehmä ja Varis seuraavat erikoishintaiset liput MLL Etelä-Tuusulan jäsenkorttia näyttämällä (KUT:n Keravan toimistolta tai Krapin ovi-lipunmyynnistä ostettuna):

Peruslippu: 13,50 (ovh 15.00)

Lastenlippu: 8,50 (ovh 10,00)

Perhelippu 2 aikuista+ 2 lasta 38,00 (ovh 45,00)

 

Valtakunnalliset jäsenedut näet täältä