MLL Etelä-Tuusulan jäsenedut

 

Kehokulma

Kehokulma tarjoaa MLL:n jäsenille 45min hieronnan 35€ (norm. 42€). 

Kehokulma sijaitsee osoitteessa Kauppatie 8, Hyrylä. 

Lisätietoja yrityksestä ja ajanvarauksesta kehokulma.fi

 

Keski-Uudenmaan teatteri KUT

 

Seuraa tiedotusta tulevista eduista.

Ennakkoliput tilattavissa KUT tmsto p. 09-2735 4000 tai info@kut.fi, koodilla MLL.

 

Gym4Kids

Gym4Kids tarjoaa perheen pienimmille lapsille (2-6v) temppujumppaa Tuusulassa Amerin vanhalla tupakkatehtaalla. Meillä jumpataan pienissä ryhmissä (max. 8 lasta) opetellen voimistelun alkeita, nauttien liikumisesta ja temppuillen temppuradoilla. Juhlatilassamme voit myös järjestää lasten syntymäpäiviä temppuillen tai muulla teemalla.

Gym4Kids tarjoaa MLL:n Etelä-Tuusulan paikallisyhdistyksen jäsenille -10%:n alennuksen lasten jumppien kausimaksuista. Edun saa voimassaolevaa jäsenkorttia näyttämällä. Katso lisää Gym4Kids'in facebook -sivuilta.

Gym4Kids sijaitsee osoitteessa Amerintie 1.

 

Hiushuone Va-Lo

Hiushuone Va-Lo tarjoaa kaikki parturi-kampaamopalvelut kotimaisilla, tuoksuttomilla tai hypo-tuoksuisilla tuotteilla. Pienimmille asiakkaille Va-Lossa löytyy ihana retrotyylinen kilpa-auto -lastenistuin. Va-Lossa on erittäin edulliset lasten leikkuuhinnat.

Va-Lo tarjoaa MLL Etelä-Tuusulan jäsenille aikuisten (eli yli 11 vuotiaiden) normaalihintaisista leikkaus- ja väripaketeista -10 % alennuksen. Edun saa voimassaolevaa jäsenkorttia näyttämällä.

Katso lisää Va-Lon nettisivuilta hiushuonevalo.fi

Va-Lo sijaitsee osoitteessa Kauppatie 7.

 

Murula

Lastenvaatekirppis MURULA antaa MLL Etelä-Tuusulan jäsenille vuokra-ajan jatkoksi yhden extramyyntipäivän. Edun saa jäsenkorttia näyttämällä ja edusta tulee mainita varausta tehdessä. Etua ei voi yhdistää muihin tarjouksiin.

Ja jos et vielä tiedä mikä MURULA on, käypä ihastelemassa MURULAN facebook -sivuja: www.facebook.com/omamuru . MURULASSA on lastenvaate- ja lastentarvikekirppiksen lisäksi myynnissä mm. askartelutarvikkeita sekä MURULAn omia herkkukoruja. Lisäksi MURULAssa on käsintekijöiden puoti.

Murula sijaitsee osoitteessa Ostosraitti 2.

Viva! Wellness Club 

VivaClub tarjoaa monipuolisia liikunta- ja hyvinvointipalveluja naisille. Jäsenenä saat ryhmäliikuntatuntien (mm. spinning) ja valoisan kuntosalin lisäksi lastenhoitopalveluden ja infrapunasaunojen käyttömahdollisuuden.

Liittyessään asiakkaaksi MLL Etelä-Tuusulan jäsen saa normaalihintaisesta avausmaksusta -50 % ja harjoittelumaksusta -10 %. Etu edellyttää MLL Etelä-Tuusulan jäsenkortin näyttämistä. Etua ei voi yhdistää muihin VivaClubin  tarjouksiin eikä jo alennettuihin hintoihin. Tarkemmat tiedot jäsenedusta VivaClubista!

Lue lisää VivaClubista nettivivuilta www.vivaclub.fi/

VivaClub sijaitsee osoitteessa Moukarinkuja 2.

Vaatepuu

Varmistamme parhaillaan tämän hetken jäsentarjouksen tilannetta.

Vaatepuu on keski-uusimaalaisten naisten yhteinen designvaatekaappi, mistä voi jäsenmaksua vastaan lainata suomalaisten suunnittelijoiden vaatteita ja asusteita arki- ja juhlakäyttöön. Vaatteita löytyy eniten S-L kokoisille, minkä lisäksi lainattavissa on koruja, kenkiä, huiveja, laukkuja ja päähineitä. Suurimman osan vaatteista voi myös halutessaan lunastaa itselleen.

Lue lisää Vaatepuun facebook-sivuilta  www.facebook.com/vaatepuu ja blogista: vaatepuu.wordpress.com

 

Valtakunnalliset jäsenedut näet täältä