Vapaaehtoistoiminta

MLL Etelä-Tuusulan toiminta perustuu vapaaehtoisuuteen

Yhdistyksemme toimintaa suunnitellaan ja organisoidaan vapaaehtoisvoimin. Myös toteutus kerhoja ja lastentapahtumien esiintyjiä lukuunottamatta toteutetaan vapaaehtoisten toimesta.

Yhdessä tekeminen tuottaa iloa ja hyvää mieltä

MLL:n vapaaehtoisena voit osallistua kertaluonteisesti esim. kirpparin tai teatteritapahtuman järjestelyihin. Voit myös sitoutua esimerkiksi lukukauden ajaksi perhekahvilaohjaajaksi, joka yhdessä muiden ohjaajien kanssa pyörittää perhekahvilaamme.

MLL Etelä-Tuusulan hallitusta täydennetään vuosittain syyskokouksessa uusin jäsenin ja varajäsenin. Niin kokouksiin kuin kaikkeen muuhunkin toimintaan voi ottaa lapset mukaan. MLL Etelä-Tuusula on järjestö, jonka toiminta on mielekästä ja iloista ja jonka kautta voit toimia alueen lapsiperheiden hyväksi!

Ilmoittaudu MLL Etelä-Tuusulan vapaaehtoiseksi

Jos haluat kuulla lisää, lähetä yhteystietosi alla olevalla lomakkeella, niin olemme sinuun yhteydessä ja kerromme lisää. Yhteystietoja ei luovuteta eteenpäin.

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.